Waarom Amersbosch

gettyimages 519344334 612x612

De structuur en strategie van uw organisatie bepaalt op welke wijze arbeid, educatie, informatie, kennis en vaardigheden worden vertaald in taken, functies, motivatie en prestatie.
Dat is de bedrijfsstrategie van Amersbosch. Wij hebben organisaties in de profit en non-profit sector met onze kennis en ervaring én in uiteenlopende projecten geholpen.

Wij zijn in staat om nieuwe inzichten naar voren te brengen, om een breder perspectief te bieden en te waarschuwen voor valkuilen, maar ook te adviseren hoe het beter kan.

Bij elk vraagstuk gaan wij plan- en stapsgewijs voor u aan de slag, zodat gedurende het gehele project steeds wordt teruggekoppeld naar uw wensen en eisen en er zo nodig kan worden aangepast en bijgesteld. Deze stapsgewijze aanpak heeft tevens als voordeel dat u Amersbosch op elk gewenst moment in een project kan inschakelen.
Omdat Amersbosch een kleine organisatie is, zowel concurrentie als samenwerking niet uit de weg gaat en doelmatig en flexibel projecten aanpakt, kunnen wij algemene en speciale diensten aanbieden tegen scherpe tarieven.

Als u meent dat Amersbosch u mogelijk van dienst kan zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken.


 

 

Nieuws

Wet Inburgering biedt kansen en uitdagingen voor gemeenten * Over de aanranding van de Nederlandse taal * KAA zoekt taalleerkrachten

* Op 1 januari 2022 wordt de nieuwe Wet inburgering van kracht. Gemeenten moeten nog verschillende stappen zetten om klaar te zijn voor de Wet inburgering. Meer informatie.
* Emancipatiebewegingen komen met wel heel slechte alternatieven voor gebruikelijke woorden. Meer informatie.
* KAA Gent is op zoek naar versterking. De club zoekt niet alleen een nieuwe topspits, maar ook een taalleerkracht. Hij of zij moet deze zomer Franstalige jeugdspelers Nederlands leren. Meer informatie