Waarom Amersbosch

gettyimages 519344334 612x612Amersfoort7991288789

Bedrijfsvoering
De structuur en strategie van uw organisatie bepaalt op welke wijze arbeid, educatie, informatie, kennis en vaardigheden worden vertaald in taken, functies, motivatie en prestatie.

Bedrijfsstrategie
Dat is de bedrijfsstrategie van Amersbosch. Wij hebben organisaties in de profit en non-profit sector met onze kennis en ervaring én in uiteenlopende projecten geholpen.
Amersbosch kan voor uw organisatie nauwkeurig bepalen waar de schoen eventueel wringt en vervolgens met een oplossing komen.

Het nieuwe werken
Amersbosch helpt organisaties om te leren, te groeien en effectiever en efficiënter te werken. Wij zijn in staat om nieuwe inzichten naar voren te brengen, om een breder perspectief te bieden en te waarschuwen voor valkuilen, maar ook te adviseren hoe het beter kan.

Projectplanning
Bij elk vraagstuk gaan wij plan- en stapsgewijs voor u aan de slag, zodat gedurende het gehele project steeds wordt teruggekoppeld naar uw wensen en eisen en er zo nodig kan worden aangepast en bijgesteld. Deze stapsgewijze aanpak heeft tevens als voordeel dat u Amersbosch op elk gewenst moment in een project kan inschakelen.

Tarieven
Omdat Amersbosch een kleine organisatie is, zowel concurrentie als samenwerking niet uit de weg gaat en doelmatig en flexibel projecten aanpakt, kunnen wij algemene en speciale diensten aanbieden tegen scherpe tarieven.

Als u meent dat Amersbosch u mogelijk van dienst kan zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken.


 Amersbosch is sponsor van het Nationaal Floorball U19-Damesteam

 

Nieuws

ASML’ers leren Nederlands

Lees meer...