Educatie- en informatiestrategie

gettyimages 519344622 612x612

Een succesvolle educatiestrategie heeft een doel- en leerlinggerichte aanpak als voornaamste  kenmerk. Het doel moet zijn om meer nadruk te leggen op vaardigheden dan op systemen. Lessen zijn in de eerste plaats gericht op de leerling, die vaardigheden ontwikkelt van analyse, communicatie, probleemoplossing, logica, besluitvorming, interpersoonlijke vaardigheden, teamwerk en ict in verschillende contexten. Aldus worden leerlingen in staat gesteld vaardigheden te verwerven voor hun leven, toekomstig leren en voor de arbeidsmarkt.

* Welke informatie is nodig om een doel- en leerlinggerichte educatie te realiseren?

* Welke informatiemiddelen zijn effectief om de juiste vaardigheden (aan) te leren?

Amersbosch
Op deze en andere vragen weet Amersbosch het juiste antwoord. Onze bedrijfsstrategie is gebaseerd op meer dan 10 jaar praktijkervaring met communicatie, educatie en informatie op de werkplek.


Nieuws

Wet Inburgering biedt kansen en uitdagingen voor gemeenten * Over de aanranding van de Nederlandse taal * KAA zoekt taalleerkrachten

* Op 1 januari 2022 wordt de nieuwe Wet inburgering van kracht. Gemeenten moeten nog verschillende stappen zetten om klaar te zijn voor de Wet inburgering. Meer informatie.
* Emancipatiebewegingen komen met wel heel slechte alternatieven voor gebruikelijke woorden. Meer informatie.
* KAA Gent is op zoek naar versterking. De club zoekt niet alleen een nieuwe topspits, maar ook een taalleerkracht. Hij of zij moet deze zomer Franstalige jeugdspelers Nederlands leren. Meer informatie