Communicatiekracht en taalvermogen

Amersfoort 5771863045

 

 

 

 

 

 
 
 
 
Correct en effectief taalgebruik heeft alles te maken met communicatie. Bij overheidsorganisaties en in het bedrijfsleven is taalgebruik van essentieel belang. Goed schrijven maakt echt een verschil. Het bereikt uw klanten, geeft een professionele uitstraling en onderscheidt u van uw concurrenten. De woorden die u in uw schriftelijke communicatie gebruikt spreken boekdelen over uw diensten, uw bedrijf, uw houding ten opzichte van uw klanten. Effectief schrijven kan u helpen bij het opbouwen van een merk, het promoten van uw organisatie en het behouden of binnenhalen van klanten.
  • Wat is effectief schrijven en hoe doe ik dat?
  • Wat moet ik doen om met mijn teksten op te vallen en mijn dienst, product of merk duidelijk onder woorden te brengen?

Amersbosch
Op deze en andere vragen weet Amersbosch het juiste antwoord. Onze bedrijfsstrategie is gebaseerd op meer dan 10 jaar praktijkervaring met communicatie, educatie en informatie op de werkplek.


 

Nieuws

Wet Inburgering biedt kansen en uitdagingen voor gemeenten * Over de aanranding van de Nederlandse taal * KAA zoekt taalleerkrachten

* Op 1 januari 2022 wordt de nieuwe Wet inburgering van kracht. Gemeenten moeten nog verschillende stappen zetten om klaar te zijn voor de Wet inburgering. Meer informatie.
* Emancipatiebewegingen komen met wel heel slechte alternatieven voor gebruikelijke woorden. Meer informatie.
* KAA Gent is op zoek naar versterking. De club zoekt niet alleen een nieuwe topspits, maar ook een taalleerkracht. Hij of zij moet deze zomer Franstalige jeugdspelers Nederlands leren. Meer informatie